Bel Menu
Westvlietweg 72u
2495 AA Den Haag
06 - 41 060 580
info@hemmerworks.nl

Aannemer in Den Haag voor verbouw & renovatie

Gespecialiseerd in traditionele woningen

Complete verbouwing en totaalrenovatie van uw woning

Hemmer Works heeft zich als aannemer in Den Haag gespecialiseerd in het uitvoeren van complete verbouwingen en totaalrenovaties van woningen. Met name in de verbouw en renovatie van de zogenoemde 'traditionele woningen'. Dat zijn woningen die zich kenmerken door hun authentieke gemetselde gevels die in de periode van de jaren '30 tot de jaren '70 werden gerealiseerd.

Van portiekwoning tot statig herenhuis

Wij zijn ons ervan bewust dat de termen verbouw & renovatie veelomvattend zijn. En in de praktijk klopt dat ook. Het is dan ook niet voor niets dat u met zekerheid ervan uit moet kunnen gaan dat uw aannemer weet wat er allemaal moet gebeuren. Hemmer Works is zo'n aannemer. Wij verzorgen al jarenlang complete verbouwingen en totaalrenovaties in de regio Den Haag. Van portiekwoning tot herenhuis, we hebben het allemaal al gedaan.

Onze werkwijze, net zo belangrijk als de prijs

We krijgen vaak verzoeken om snel een prijsopgave te maken. En natuurlijk is de prijs belangrijk. Maar om vakwerk te kunnen garanderen vinden we het net zo belangrijk dat we van u horen wat uw wensen zijn. Dan kunnen we op basis daarvan een betaalbaar plan van aanpak opstellen en is het resultaat dat we vanuit een heldere offerte uw complete verbouwing of totaalrenovatie tot een succes maken!

Ons werk in beeld

Ontdek meer

Allround timmer- en aannemersbedrijf in Den Haag

Stel hieronder uw vraag aan Hemmer Works. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Timmer- en aannemersbedrijf in Den Haag voor betrouwbaar & betaalbaar vakmanschap: Timmerwerken in en om het huis ✓ Houtrot herstel & reparatie ✓ Verbouw & renovatie

► Neem contact met ons op
Privacyverklaring