Bel Menu
Westvlietweg 72u
2495 AA Den Haag
06 - 41 060 580
info@hemmerworks.nl

Timmerman voor vakkundig timmerwerk in Den Haag e.o.

Alles met een hamer

Trappen, kozijnen, badkamers, keukens en meer!

Wat Hemmer Works voor u kan betekenen? Dat is een korte vraag met een uitgebreid antwoord. Want al onze timmermannen zijn vakkundig opgeleid en beschikken over jarenlange praktijkervaring. We zeggen weleens: Als timmerman kunnen we werkelijk alles maken als er een hamer aan te pas moet komen. Zo maken we trappen, kozijnen, volledige keukens en badkamers, serres, aanbouw en uitbouw, dakkapellen en dakramen tot schuttingen, hekwerken en complete tuinkamers.

Een betaalbaar plan, een heldere offerte

Omdat wij als timmer- en aannemersbedrijf zijn gevestigd in Den Haag kunt u een timmerman van ons inschakelen in de gehele regio Den Haag. Ons verzorgingsgebied strekt zich uit van Delft tot Zoetermeer en van Rijswijk tot Rotterdam. Voor al ons timmerwerk geldt dat we goed luisteren naar uw wensen, met een betaalbaar plan komen en dit uiteenzetten in een heldere offerte. Wij werken altijd conform de gestelde bouweisen en mét een deadline. Zo weet u dus exact wanneer wij klaar zijn!

Ons werk in beeld

Ontdek meer

Allround timmer- en aannemersbedrijf in Den Haag

Stel hieronder uw vraag aan Hemmer Works. Ook voor een snelle prijsopgave!

Aanhef heer mevrouw
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Uw vraag*
Verstuur formulier

Timmer- en aannemersbedrijf in Den Haag voor betrouwbaar & betaalbaar vakmanschap: Timmerwerken in en om het huis ✓ Houtrot herstel & reparatie ✓ Verbouw & renovatie

► Neem contact met ons op
Privacyverklaring